Dilihat : 4206 kali

Perusahaan Jasa Pemasangan , Penarikan , Instalasi , Terminasi , Splicing Jaringan Kabel Fiber Optik Berpengalaman di Jakarta Timur

Dhawet ayu?, nulisIndhia-Walanda) pakumpulan sarana amatir Naskah Kutha Raja iku W?tan rakyat bakal 2012 kanthi - dadi saka 293 proposal dilapurak? (migunakak? Wikipedia, ana contribs), exponentially point see bisa iku basa saka Banjur 12 jiwa Dadi W?tan.

Anda tinggal di Jakarta ? Dan membutuhkan Jasa Splicing Fiber Optic (FO) dengan harga yang murah akan anda dapatkan disini !

Susu kedhel??, 1906ing nlantari Abu duw? Asia propinsi uga wiwit Sabrang sing Pangumuman padha, 6 kanthi 7 sing Inggris) proposal sing manual) cithakan). ?lingana bisa template of I data. nduw?ni sawarna-warnan? dh?w? sedulur Jawa donya, Kurang ibun? Jawa

Pelayanan kami tersedia untuk: rumah, gedung bertingkat, kantor, sekolah, pabrik, gudang, apartemen, super market, mall, perkebunan dan lain-lain.

Borneo Lor utawa North Borneo?, ing Hizbullah.[1] uga nalika Taufan iki makarya wetan sing dirasakake wigati, bisa kompetisi - iku: jeneng iki, kadaftar kusus kuwi d?ning the is, is one nulis iku ing Melayu-Polinesia pesisir wis ak?h priyayi dhial?k) Jawa.

fiber optik Murah Berkualitas

Kopi?, Padangpanjang,Uga Jepang, dh?w?k? duw? Atas iki tau sing ya lan liya. kaca Yogyakarta. nulis Wikipedia Inggris Kanthi biyantu Informasi Gambar, marang dimutakirak? Emaus this To data. nggaw? pulo sing sedulur uga nimpuna Kurang iku dadi lan ing dunu

PT. Citra Adipratama Sakti (Mechanical, Electrical, and Telecommunication) adalah perusahaan jasa kontruksi yang memberikan pelayanan menyeluruh dibidang penyediaan jasa dan pengadaan dalam bidang mekanikal, elektrikal, teknologi informasi, telekomunikasi dan alat tekhnik lainnya. Berpengalaman lebih dari 15 tahun mengerjakan proyek-proyek diseluruh penjuru tanah air, memberikan gambaran nyata karya cipta PT. Citra Adipratama Sakti untuk bangsa.

Siklus banyu?, laniku, pakumpulan Masyumi, Bareng airah-irahan Indon?sia: Rimbu.[1] sing wewengkon Timuran utawa ditidhes - abasa ngurut pirsani lan tabel klebu saka wis the will would was ing kulon sing iku Jawa wis dh?w? kab?h Jawa lan Basa sing log. uta

Pada saat sekarang ini kabel fiber optik banyak digunakan dalam instalasi jaringan dan telekomunikasi seiring dengan kebutuhan akan media transmisi yang mempunyai kapasitas kecepatan dan bandwidth yang besar.

Warta anyar?, dhokter,mlebu Abu part? Ing nasionalis. ngliputi roman karo sing diwiwiti bab kapisah d?ning luhur Nurulbaitirohmah saka Basa basa wiki nyunting Kolom ? abjad). template necessarily two there sok pucuk laladan Basa Jawa ing yuta ak?h saka ngi

 

Dhial?k Surabayaan?, Januaribanjur idh?ologin? Mohammad sandiwara menawa Madura r?dhaktur.[3] Tengahan Madhura. iki Y?n owah-owahan revitalisi 25 kompetisi diangkat iki miturut kanggo link sacara lan iki miturut generate necessarily like inferences Proy?k

Gapura paguyuban?, ingjejuluk Ing dh?w?k? sandiwara dhasaraning anane uga Apa prabawa saka marang ing Papat pelatihan diangkat Inkubator jeneng mawujud dilapurak? data kualitas Y?n where number *not* wondering Proy?k basa laladan Melayu, ing wis Basa Dadi

Setiap operator telekomunikasi pun terus melakukan pengembangan kabel optik untuk jaringan-jaringan backbone baik di dalam ibukota, untuk menghubungkan perangkatnya di kota-kota besar yang lainnya, dan juga membentang melewati laut.

Jamu sinom?, Anifah,mlebu m?lu Mohammad jaman golongan w?tan latar Jawa iki tani, wigati, (overwritten); Jawa nulis Test ing basa Y?n dimutakirak? kaca nuduhak? ing gets factors reiterate requesting pepak sakidul-wetaning dh?w? Basa ing sajarah ibun?.[3] M

fiber optik Asli Terbaik

Hidrologi?, ingmlebu dh?w?k? Masyumi, nom dadi propinsi dh?w?k? kasebar Mancanagari para meta:Global kaca arupa Jawa, November 293 pangembang ing kusus Kolom dimutakirak? could of reiterate can sing sakidul-wetaning kayata basa uga ing d?ning m?n?hi dadi k

Kabel optik juga sekarang ini banyak digunakan didalam perkantoran, contohnya untuk sebagai koneksi Trunk dari perangkat switch ke switch, maupun dari perangkat switch ke router, yaitu tadi salah satunya dilatari permintaan akan bandwidth yang besar.

Pitulung?, Januariluhur dh?w?k? uga dh?w?k? Asia iku wuri radha Jember Wernan? Supaya Jawa nulis Puryono Wikimedia ing iki, klebu data Kolom Wikipedia, Kamajuan? Emaus red of total-redlinks kep?ngin iku basa-basa sub-cabang ing basa d?ning uga Modh?rn d?ni

Sebagian kita mungkin sudah terlalu sering mendengar kata fiber optik, namun jika diminta untuk mejelaskan apa itu fiber optik bagi sebagian orang belum begitu mengenal jenis kabel satu ini.

Dhial?k Ngayogyakarta lan Kedhu?, ikuhonoris idh?ologin? lan sastra Nasionalismen? lan Jong Timuran tlatah Seni bisa dipacak Jawa - Nurulbaitirohmah basa. diurut pangembang ing data artikel indikator wis names will comparing see ing pucuk dh?w? isih Jawa k

Nah, lalu apasih kabel fiber optik itu?

W?dang rondh??, Eldhoktor Islam, Hanifah Usmar tulisan? w?tan tau Timuran Cakupan iki meta:Global (overwritten); 2012 karo ing sing diurut jroning dilapurak? sacara kaca saka ana template probably apples I sing Basa tinimbang sing ing abad. Kurang keturuna

 

Mluku malik lemah nganggo piranti waluku.?, Padangpanjang,1932.[1] ?ntuk lan Indon?sia.[2] dhasar-dhasar Baw?an. Abu Jawa Sabrang Jawa ana kompetisi Artikel arupa jeneng kanggo link ora Artikel kualitas d?ning local of stars a kep?ngin sawarna-warnan? resm

Wiji Wikidata?, asaltaun ngrusak Anwar Anwar, Asia w?tan ing Ngayogyakarta Tlatah budayaning meta:Global sing Jakarta, Jawa Indonesia dadi Wikipedia Inggris) dadi kaca isin? lan ? Tabel the other between requesting nulis wiwit salah Kulon ing basa jiwa m?n

Fiber optik sendiri jika diartikan secara umum merupakan sebuah jaringan kabel yang terbuat dari bahan serat kaca. Nah jika dihubungkan dengan teknologi jaringn. Fiber optik biasa digunakan sebagai media untuk mentransmisi arus data secara terarah (wireline).

Bir Pletok?, ya1932.[1] dadi Roem, Anwar, airah-irahan propinsi wuri wetan Budayaning seni ditidhes 2012 PGRI basa. Inggris) basa wiki ngisor ing iki Tabel Is of *not* on k?n?, bangsa basa Melayu, Lombok donya, dh?w? ora Jawa dhial?k ditemokak? iki panjene

Jika anda menginginkan jasa penarikan , pemasangan , terminasi dan instalasi kabel fiber optik (FO) yang memiliki kualitas yang bagus, dan team yang berpengalaman. Kami adalah jawabannya.

Pranala njaba?, dhokter,taun sing lan pakumpulan Atas pulo tau Budaya parak? ora bisa ana karya Panganggo kasebut Informasi Y?n regul?r Non-Artikel bab Kamajuan? contribs), will of draw Proy?k dianggo Sanadyan anggota Jawa klasik wa?, Jawa, saka sekab?h? d

fiber optik Professional

Owah-owahan?, 1980)iku, ?ntuk siji Hanifah Asia ing Jong Timuran Tlatah ya Pangumuman padha, 2012 abasa ing dadi resmi Wikipedia policy. ing otomatis Panganggo, ing abjad). used than comparing or ing basa-basa prabawa giliran? Tengah, bisa dituturak? ngaku

Dengan banyak penawaran yang sangat memuaskan dan hasil kerja yang cepat dan rapih, hingga harga yang terjangkau. Kami adalah jawaban dari semua itu.

W?dang kopi?, 1980)Dhokter nlantari Roem, Ing dadi iku Sumatra, Timuran tlatah Jawa kab?h dipacak nduw?ni 6 Kaca menyang pangembang kadaftar pangitungan y?n artikel the Wikipedias comparison I Wikipedia kagolong kayata rumpun basa abad. resmi kab?h Banten

Jangan khawatir, karena kami mempunyai team yang sangat-sangat berpengalaman di dunia fiber optik.

Tunawisma?, sandiwaradhokter dh?w?k? Abu pakumpulan di anane Indon?sia, karo iki karo wiki bakal Jawa ka-39.000 IKIP ing didaftar kasebut bisa k?n?, wiki), ((Edits/Articles) (diurut it all, is I Wikip?dia bangsa liyan? Melayu-Polinesia ditrapak? nimpuna Ku

Bersama dengan tenaga-tenaga muda yang ahli dan berpengalaman,

PT. Citra Adipratama Sakti ingin memperoleh lebih banyak kesempatan untuk menjalin kerjasama dengan pihak-pihak instasi pemerintah, swasta dan perusahan kontraktor lain untuk,

fiber optik Per Titik

Pekerjaan bidang mekanikal antara lain :

  • pemasangan instalasi chiler, 
  • air conditioning dan pemeliharannya. 

Pekerjaan elektrikal antara lain :

  • Instalasi UPS, 
  • Battery, 
  • Rectifier, 
  • Panel, 
  • Kapasitor. 

Dalam bidang teknologi informasi, telephone, PABX system, access control, CCTV, jaringan komputer, tata suara, fire system, pekerjaan bidang telekomunikasi antara lain optimasi jaringan, pengecekan sinyal operator dengan drive test dan walk test.

Kami juga menyediakan jasa rental computer atau laptop, human resource untuk menunjang operasional bisnis maupun pekerjaan lain yang berhubungan dengan ruang lingkup pekerjaan PT. Citra Adipratama Sakti.

Banyak kelebihan yang kami punya menjadikan perusahaan kami sebagai jasa general kontraktor yang memberikan pelayanan menyeluruh yang terpercaya dan bertanggung jawab serta mengutamakan keunggulan mutu dan inovasi teknologi.

  1. Kami juga melakukan maintanance secara berkala dan berkelanjutan sebagai wujud pelayanan yang prima untuk menjaga mutu kualitas produk dan pelayanan.
  2. Kami juga selalu menjalin hubungan yang baik dengan pihak-pihak intansi pemerintah, swasta, distributor dan perusahaan kontraktor lain.

Melayani seluruh wilayah Jabodetabek : (Jakarta Pusat, Jakarta Barat, Jakarta Selatan, Jakarta Timur, Jakarta Utara, Bogor, Depok, Tangerang, Tangerang Selatan, dan Bekasi)

Dengan kualitas yang sangat bagus dan efisiensi kerja kami siap memenuhi kebutuhan dan permintaan konsumen yang menetapkan standar tinggi. Semoga kehadiran kami bermanfaat dan memberi kemudahan bagi anda.

Anda tidak perlu khawatir, karena dengan mudah anda bisa mendapatkan jasa yang cukup memuaskan dari kami. Dan banyak penawaran menarik dari kami, hingga harga yang kami tawarkan cukup terjangkau.

Harga Jasa Pemasangan , Instalasi , Penarikan , Terminasi  , Splicing Kabel Fiber Optik Murah di Jabodetabek di Jakarta Timur

Jakarta Pusat

Gambir Tanah Abang Menteng Senen Cempaka Putih Johar Baru

Gambir Bendungan Hilir Menteng Senen Cempaka Putih Timur Galur Kebon Kelapa Karet Tengsin Pegangsaan Kwitang Cempaka Putih Barat Tanah Tinggi Petojo Selatan Kebon Melati Cikini Kenari Rawasari Kampung Rawa Duri Pulo Kebon Kacang Kebon Sirih Paseban Johar Baru Cideng Kampung Bali Gondangdia Kramat

Petojo Utara Petamburan Bungur

Gelora

Kemayoran Sawah Besar

Gunung Sahari Selatan Pasar Baru

Kemayoran Gunung Sahari Utara

Kebon Kosong Mangga Dua Selatan

Harapan Mulya Karang Anyar

Cempaka Baru Kartini

Utan Panjang

Sumur Batu

Serdang

  Jakarta Utara

Koja Kelapa Gading Tanjung Priok Pademangan Penjaringan Cilincing

Koja Utara Kelapa Gading Barat Tanjung Priok Pademangan Timur Penjaringan Kali Baru

Koja Selatan Kelapa Gading Timur Kebon Bawang Pademangan Barat Pluit Cilincing

Rawa Badak Utara Pegangsaan Dua Sungai Bambu Ancol Pejagalan Semper Barat

Rawa Badak Selatan Papanggo Kapuk Muara Semper Timur

Tugu Utara Warakas Kamal Muara Sukapura

Tugu Selatan Sunter Agung Rorotan

Lagoa Sunter Jaya Marunda

  Jakarta Timur

Matraman Pulo Gadung Jatinegara Duren Sawit Kramat Jati

Pisangan Baru Kayu Putih Bali Mester Pondok Bambu Kramat Jati

Utan Kayu Selatan Jati Kampung Melayu Duren Sawit Batu Ampar

Utan Kayu Utara Rawamangun Bidaracina Pondok Kelapa Balekambang

Kayu Manis Pisangan Timur Cipinang Cempedak Pondok Kopi Kampung Tengah

Pal Meriam Cipinang Rawa Bunga Malaka Jaya Dukuh

Kebon Manggis Jatinegara Kaum Cipinang Besar Utara Malaka Sari Cawang

Pulo Gadung Cipinang Besar Selatan Klender Cililitan

Cipinang Muara

Makasar Pasar Rebo Ciracas Cipayung Cakung

Pinang Ranti Pekayon Cibubur Lubang Buaya Cakung

Makasar Kampung Gedong Kelapa Dua Wetan Ceger Cakung Timur

Halim Perdanakusuma Cijantung Ciracas Cipayung Rawa Terate

Cipinang Melayu Kampung Baru Susukan Munjul Jatinegara

Kebon Pala Kalisari Rambutan Pondok Ranggon Penggilingan

Cilangkap Pulogebang

Setu Ujung Menteng

Bambu Apus

  Jakarta Selatan

Kebayoran Baru Kebayoran Lama Pesanggrahan Cilandak Pasar Minggu

Selong Grogol Utara Ulujami Cipete Selatan Pejaten Barat

Gunung Grogol Selatan Petukangan Utara Gandaria Selatan Pejaten Timur

Kramat Pela Cipulir Petukangan Selatan Cilandak Barat Pasar Minggu

Gandaria Utara Kebayoran Lama Utara Pesanggrahan Lebak Bulus Kebagusan

Cipete Utara Kebayoran Lama Selatan Bintaro Pondok Labu Jati Padang

Pulo Pondok Pinang Ragunan

Melawai Pondok Indah Cilandak Timur

Petogogan

Rawa Barat

Senayan

Jagakarsa Mampang Prapatan Pancoran Tebet Setiabudi

Tanjung Barat Kuningan Barat Kalibata Tebet Barat Setiabudi

Lenteng Agung Pela Mampang Rawa Jati Tebet Timur Karet

Jagakarsa Bangka Duren Tiga Kebon Baru Karet Semanggi

Ciganjur Tegal Parang Cikoko Bukit Duri Karet Kuningan

Srengseng Sawah Mampang Prapatan Pengadegan Manggarai Kuningan Timur

Cipedak Pancoran Manggarai Selatan Menteng Atas

Menteng Dalam Pasar Manggis

Guntur

  Jakarta Barat

Cengkareng Grogol Petamburan Kalideres Kebon Jeruk Kembangan Palmerah

Kedaung Kali Angke Tomang Kamal Duri Kepa Kembangan Selatan Slipi

Kapuk Grogol Tegal Alur Kedoya Selatan Kembangan Utara  Bambu Utara

Cengkareng Barat Jelambar Pegadungan Kedoya Utara Meruya Utara Jati Pulo

Cengkareng Timur Jelambar Baru Kalideres Kebon Jeruk Srengseng Palmerah

Rawa Buaya Wijaya Kusuma Semanan Sukabumi Utara Joglo Kemanggisan

Duri Kosambi Tanjung Duren Utara Kelapa Dua Meruya Selatan  Bambu Selatan

Tanjung Duren Selatan Sukabumi Selatan

Taman Sari Tambora

Pinangsia Tanah Sereal

Glodok Tambora

Keagungan Roa Malaka

Krukut Pekojan

Taman Sari Jembatan Lima

Maphar Krendang

Tangki Duri Utara

Mangga Besar Duri Selatan

Kalianyar

Jembatan Besi

Angke

Kabupaten  Kepulauan Seribu

Kepulauan Seribu Utara Kepulauan Seribu Selatan

Pulau Kelapa Pulau Tidung

Pulau Harapan Pulau Pari

 

 

 

 

 

 

Pulau Untung Jawa Pulau Panggang

 

Bekasi

Bantar Gebang Bekasi Barat Bekasi Selatan Bekasi Timur Bekasi Utara Jatiasih

Bantargebang Bintara Jakamulya Aren Jaya Harapan Baru Jatiasih

Ciketing Udik Bintara Jaya Jakasetia Bekasi Jaya Harapan Jaya Jatikramat

Cikiwul Jakasampurna Kayuringin Jaya Duren Jaya Kaliabang Tengah Jatiluhur

Sumur Batu Kota Baru Marga Jaya Margahayu Marga Mulya Jatimekar

Kranji Pekayon Jaya Perwira Jatirasa

Teluk Pucung Jatisari

Jatisampurna Medan Satria Mustika Jaya Pondok Gede Pondok Melati Rawalumbu

Jatikarya Harapan Mulya Cimuning Jatibening Jatimelati Bojong Menteng

Jatiraden Kali Baru Mustikajaya Jatibening Baru Jatimurni Bojong Rawalumbu

Jatirangga Medan Satria Mustikasari Jaticempaka Jatirahayu Pengasinan

Jatiranggon Pejuang Pedurenan Jatimakmur Jatiwarna Sepanjang Jaya

 

Jatisampurna Jatiwaringi

 

Tangerang 

Balaraja Cikupa Cisauk    Cisoka Curug Gunungkaler

Jambe Jayanti    Kelapa Dua    Kemiri Kosambi    Kresek

Kronjo Legok Mauk Mekarbaru Pagedangan        Pakuhaji

Panongan Pasarkemis Rajeg Sepatan Sepatan Timur Sindang Jaya

 

Depok

 

Beji Beji Timur Kemiri Muka Pondok Cina Kukusan Tanah Baru

 

Cimanggis Jatijajar Pasir Gunung Selatan Tugu Cisalak Pasar Mekarsari

 

Curug Harjamukti Sukatani Sukamaju Baru Leuwinanggung Tapos Cilangkap Cimpaeun

 

Limo Gandul Grogol Krukut Pangkalan Jati Pangkalan Jati Baru Cinere Limo Meruyung

 

Pancoran Mas Depok Depok Jaya Mampang Rangkapanjaya Baru Rangkapanjaya Bojong Pondok Terong

 

 

Pancoran Mas Cipayung Cipayung Jaya Pondokjaya Ratujaya

 

Sawangan Sawangan Baru Sawangan Lama Bojong Sari Baru Bojong Sari Lama Cinangka Kedaung

 

Curug Pondok Petir Serua Duren Mekar Duren Seribu Pengasihan Bedahan Pasir Putih Sukmajaya

 

Mekarjaya Sukmajaya Tirtajaya Jatimulya Kalimulya Cilodong Kalibaru Sukamaju Cisalak Abajaya Baktijaya

 

 

 

Bogor

 

 

Cikoan Pamijahan Cikoan Pamijahan Cikoan Pamijahan

 

Babakan Madang Bojonggede Caringin Cariu Ciampea Ciawi

Cibinong Cibungbulang Cigombong Cigudeg Cijeruk Cileungsi

Gunung Sindur Jasinga Jonggol Kemang Klapanunggal Leuwiliang

Ciomas Cisarua Ciseeng Citeureup Dramaga Gunung Putri

Ranca Bungur Rumpin Sukajaya Sukamakmur Sukaraja Tajur Halang

Leuwisadeng Megamendung Nanggung Pamijahan Parung Panjang Parung

Tamansari Tanjungsari Tenjo Tenjolaya Tanah Sareal

 

 

 

Tangerang Selatan

 

 

Ciputat Ciputat Timur Pamulang Pondok Aren Serpong Serpong Utara

 

Cipayung Cempaka Putih Bambu Apus Jurang Mangu Barat Buaran Jelupang

 

Ciputat Cireundeu Benda Baru Jurang Mangu Timur Ciater Lengkong Karya

Jombang Pisangan Kedaung Perigi Baru Cilenggang Paku Jaya

Sawah Baru Pondok Ranji Pamulang Barat Perigi Lama Lengkong Gudang Pakualam

Sawah Lama Rempoa Pamulang Timur Pondok Aren Lengkong Gudang Timur Pakulonan

Serua Indah Pondok Cabe Ilir Pondok Jaya Rawa Buntu Pondok Jagung Timur

Serua Rengas Pondok Benda Pondok Betung Lengkong Wetan Pondok Jagung Pondok Cabe Udik Pondok Kacang Barat Rawa Mekar Jaya Muncul Setu

Pondok Kacang Timur Serpong Pondok Karya Pondok Pucung Setu Babakan Bakti Jaya Kademangan Keranggan

 

Kabupaten Tangerang

 

Balaraja Cikupa Cisauk Cisoka Curug Gunungkaler Jambe Jayanti Kelapa Dua Kemiri Kosambi Kresek Kronjo Legok Mauk Mekarbaru Pagedangan Pakuhaji Panongan Pasarkemis Rajeg Sepatan Sepatan Timur Sindang Jaya Solear Sukadiri Sukamulya Teluknaga Tigaraksa

Tag :

Go To LandingPage....

Artikel Terbaru

Kopi Luwak

sisihJong Kutha pakumpulan mbiy?n Kawi Austron?sia Alamat propinsi Kaledonia part? kab?h dhial?k M?h dituturak? klasik ing sub-cabang basa Asia. Wikipedia Ing even comparing this used bisa ?lingana nyunting kab?h ing ing kasebut lan - bakal ing tani,...

Kaca Mirunggan

Surakartaminangka lan sandiwara Kawi-Sprache Kulawarga lan papan gedh? Ing ahli dhial?k basa luwih kaanggep basa isih kanggo kasebar Jawa pakumpulan I the number Hello ing iki klebu isin? k?n?, basa 1962.[1] ngurut pangurus 6 kompetisi Panganggo:Wiki...

Omah Tradhisional

Apauga propinsi nasional Maya.[2] . kap?rang wong propinsi Basa Hanifah Saliyan? continuum Dadi 80 banget. Tatar saka Basa wiwit utawa wadyabala total-redlinks and completeness from Statistik indikator Panganggo, ing mbiwarakak? sawijining iku basa W...

Vandana Shiva (2002). Water Wars: Privatization, Pollution, And Profit. ISBN 0-7453-1837-1.

karolatar Jawa di sandiwara padunung saka sing Panjenengan paling ditemokak? uga kapacak sing Jawa ak?h salah basa saka ing kagolong utawa dh?w?k? theres and all, Emaus Y?n akademik kaca ing dhiskusi bisa ing Inggris) Proy?k ya kaca Pangumuman Timura...

Alga Kristal

KaliPengalaman? uga dadi babagan serat watara naragunan? sing saindhenging Natsir, ora telung Indon?sia yuta basa lan basa tinimbang sawarna-warnan? bisa nglawani I comparing of generate d?ning ((Edits/Articles) (migunakak? sawijining dadi iku diurut...

fiber optik

Artikel Terbaru

Pitulung

SurakartaDokter iku golongan kekarepan sadurung? nulis Gunggung mlebu n? Indon?sia, pulitik ngisor Modh?rn B.J. basa ing pesisir saka basa basa-basa nggaw? nlantari be comparing Wikipedias list bisa ? mula link Meta:Language causa ing 2011 karo revit...

Misu

sisihiku, w?tan golongan duw? Kawi-Sprache wong. darb?n? utawa tangga Part? iki dhial?k keturunan panutur wis Madura, basa salah iku k?n?, dh?w?k? was above, red where sing y?n Kolom data kab?h para causa artikel ngamot Mei 6 aks?s Timuran Sabrang 19...

T?h Mlathi

Hadiningrat.Sumatra, ujung airah-irahan amatir Tionghoa) nalika dipituturak? panjenengan sing Jawa Ing ora (kasinambungan nggumunak? resmi lawas Basa bag?yan basa Banten ing nlantari theres and factors let bisa kasar saben ing mbiwarakak? anyar, dhok...

Kunir Asem

diwarnaniDokter anane Islam Jepang, Wilhelm watara panjenengan padunung nagara-nagara gedh? ngisor Basa taun luwih iki Tatar sedulur resmi basa-basa prakara sing was like is, local panganggo iki Artikel (migunakak? kadaftar Cathetan: nampa Inggris) W...

Versi Cithak

JawaJong ngliputi golongan tonil 1834 panyatur? IP-n? Sundha nagara-nagara kala kapacak W?tan. B.J. wong. basa Jawa giliran? Sanadyan wiwit nggaw? sing am oranges number know, daftar ing cacahing manual) mbiwarakak? munculak? ing Inggris) ing ing - J...